Content1 | col3

Om oss

Norbygg as ble stiftet i 1996 av Roar Lauritzen og Øystein Bøen. Disse er fortsatt aktive eiere. Norbygg har alltid lagt stor vekt på profesjonalitet og høy kvalitet i alle ledd, samt en effektiv og nøktern drift. Dette har vært grunnpilarer i bedriftens utvikling, i tillegg til ansatte med høy faglig kompetanse. Tre år på rad, i 2001, 2002 og 2003, hadde Norbygg status som Gaselle-bedrift i avisen Dagens Næringsliv. Det innebærer en økning av omsetning og antall ansatte, samt et positivt resultat fra det ene året til det neste. Vi ekspanderte altså kraftig noen år, og er nå på det størrelsesnivået som vi ønsker å være.

Bedriften har i dag 15 ansatte, med hovedvekt på fagutdannede tømrere. I tillegg har vi håndplukkede seriøse og anerkjente samarbeidspartnere og leverandører innenfor de fagområder vi ikke har i egen stab. Det gjør at vi kan ta ansvar for hele byggeforløpet.

Vi er en ung organisasjon med unge dyktige fagfolk og en ledelse med mange år i byggebransjen. Vi har nødvendig erfaring og kompetanse til å utføre våre oppdrag med høy faglig kvalitet. Vi er medlem av
lærlingringen i Grenland og Byggmesterforbundet, og tar jevnlig inn lærlinger som en del av vårt
samfunnsansvar, samt for å sikre egen rekruttering.

Finansiell info

Info om aksjefordeling og årsrapporter. Les mer »